Pentru că dintotdeauna m-am simțit apropiată de copii.  Pentru că am avut norocul de a înțelege, fără ca cineva să îmi spună, că unui copil îi datorezi iubire și respect. Pentru că fiecare copil are ochi de poveste, fie ea veselă sau tristă, plăcută sau îngrozitoare. Pentru că un copil nu e cu nimic mai prejos decât un adult. Dar sigur e mai sus. Pentru că în România copiii vin la urmă și neapărat în liniște să nu deranjeze oamenii mari. Pentru că există copii abuzați, uitați, neînțeleși, bolnavi. Pentru că există copii iubiți. Și pentru că toți sunt frumoși. Pentru că au existat foarte mulți copii de la care am avut ce învăța. Și lecțiile copiilor sunt minunate. Pentru că eu cred cu încăpățânare în motivarea pozitivă a copiilor. Și în jocurile și lumina lor. Pentru că în poveștile, râsetele, bucuriile, mirările, lacrimile, durerile, supărările lor eu văd o fărâmă de Dumnezeire. Pentru că m-a inspirat filmul copilăriei mele, Maria Mirabela, de la care am și împrumutat titlul. Pentru că mă pasionează psihologia copilului. Și mai ales pentru că mai am foarte multe de învățat.

Bine ați venit! Eu sunt Anca, locuiesc în Cluj-Napoca și mă găsiți la copiicuochidepoveste@gmail.com

Dacă preluați o parte dintr-un text sau o poză care nu are sursa menționată (cele fără sursă îmi aparțin) vă rog să menționați printr-un link de unde ați preluat acestea. Dacă doriți să publicați un text integral vă rog să-mi solicitați acordul la adresa de mail de mai sus. Mulțumesc! 🙂

One response »

  1. Buna ziua,

    Va scriu in numele site-ului http://www.copil.ro. Am dori sa initiem o colaborare. Suntem interesati de promovare prin metoda articolelor cu continut valoros si unul sau doua link-uri catre noi. Va rugam sa ne spuneti daca faceti astfel de promovari si sa imi transmiteti o oferta.

    Multumesc,
    Alexandra Dimitriu

Leave a comment