Infertilitatea

Standard

Afis a3 V3Q
O prietenă inițiază la Cluj un program care să ajute cuplurile să lupte împotriva infertilității folosind tehnici variate pentru că problema (că, din păcate e o problemă) e mai adâncă și mai apăsătoare decât pare.

Mai jos puteți citi prezentarea programului:

INFERTILITATEA – CA O NOUĂ ȘANSĂ
Bucuria de a deveni părinte este una pe care fiecare cuplu vrea să o trăiască pentru că este o parte esențială a vieții. Însă este un adevăr dureros pentru partenerii unui cuplu care descoperă că din anumite motive nu pot deveni părinți. Ne punem întrebarea de ce unii oameni pot concepe/procrea iar alții nu?
Sunt atât de mulți factori implicați și cu fiecare zi se adaugă alții noi, așa încât cu cât cercetăm mai mult, cu atât descoperim noi răspunsuri, dar și noi întrebări.
Noi credem că deseori cuplurile care experimentează infertilitatea trăiesc cu convingeri care le limitează posibilitatea de a concepe sau că unul dintre parteneri manifestă un blocaj emoțional, deseori neconștientizat.
Programul “Infertilitatea – ca o nouă șansă” se adresează femeilor care vor să simtă minunea de a fi mamă, dar și bărbaților care doresc să-și însoțească femeia iubită în această călătorie și care vor să savureze experiența de a fi tată.
Te invit să participi la acest program dacă:
+ îți dorești un bebeluș, iar el se lasă așteptat de mai mult de un an;
+ ai testat mai multe tratamente, care nu au avut încă efectul așteptat de tine;
+ îți este dificil să vorbești despre asta pentru că tu crezi că nimeni nu poate să te înțeleagă;
+ ți-ai păstrat speranța și crezi că alături de partenerul tău poți trece de această etapă și împreună vă puteți bucura de bebelușul vostru.
Ne propunem ca prin acest program să identificăm și să dizolvăm convingerile și blocajele care împiedică apariția bebelușului așteptat, integrând tehnici din NLP Resonanz®, Terapie de cuplu si familie, hipnoză ericsoniană, tehnici de eliberare și vindecare emoțională, tehnici energetice de vindecare și tehnici de relaxare. Deasemenea, este inclusă în program și o scurtă consultație astrologică pentru fiecare participantă.
Pentru că infertilitatea este o provocare nu doar pentru femei, ci și pentru partenerii lor, în cadrul programului este inclusă o sedință de terapie de cuplu.
Programul constă în patru întâlniri de grup, la interval de o luna, fiecare întâlnire se desfașoară pe parcursul unei zile de la ora 10.00 la 18.00.
Prima întâlnire este în data de 18 mai. Locația va fi anunțată participantelor.
Înscrierea se face prin e-mail: alina.b.bob@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s