Poster

Standard

Atât de mult mi-a plăcut posterul când l-am găsit pe Marvelous Kiddo că l-am pus pe desktop. Apoi m-am gândit să fac și eu. Și repede-repede mi-au venit niște idei. (pentru un efect mai puternic am repetat propoziția cu vârsta). Mai am multe gânduri care nu mi-au încăput, dar am de gând să mă mai joc pe niște coli pe care să le plasez strategic prin casă. Ca să nu uit. Ce ziceți, aveți chef să vă jucați și voi? Pentru că vreau să mă inspir și de la alții. Așa că, dacă vreți, considerați că e o leapsă. Desenați, puneți pe blog și anunțați-mă să vin să văd.

Să aveți o săptămână frumoasă!

8 responses »

 1. Eu as putea sa le lipesc pe frigider pe ale tale? 🙂 Asa de lipsita de creativitate ma simt… Poate pentru ca eu chiar sunt o persoana clab creativa :D.
  Multumesc de idei!

  • Moni, zilele trecute mă plângeam unei specialiste în ale muzicii că sunt afonă. Ea se uită zâmbind la mine și-mi spune cald: “Draga mea, nu există persoane afone”. Și are dreptate, să știi, de când îi când Delfinului cânt mai bine, jur 🙂 Cam așa-i și cu creativitatea: trust yourself!
   Da poți să împrumuți orice. (mie mi-au plăcut și alea în engleză!)
   La mulți ani!

   • Multumesc Anca. Mda, pe langa creativitate, evident ca-mi lipseste si increderea in mine, ca doar mai discutaram asta 🙂
    Merci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s